*Nettavisen* Nyheter.

- Bin Laden beordret rakettangrep

Al-Qaidas leder i Irak hevder i et opptak at rakettangrepet mot Israel fra Libanon i forrige måned ble gjennomført på instruks fra bin Laden.

09.01.06 12:28

- Rakettene som ble skutt mot etterkommerne etter aper og griser fra den sørlige delen av Libanon var bare starten på et velsignet, dyptgripende angrep mot den sionistiske fienden. Alt skjedde på instruks fra de hellige krigernes sjeik Osama bin Laden, måtte Gud velsigne ham, sier stemmen som antas å tilhøre den jordanske ekstremisten.

Det viser opptak TV 2 Nettavisen har funnet på en nettside med tilknytning til Al-Qaida.

- 40.000 drept eller skadd
Lydbåndet ble publisert på et nettsted gruppen hans vanligvis benytter. 29. desember påtok «Al-Qaida i Mesopotamia» på seg ansvaret for rakettangrepene i en uttalelse publisert på internett.

På lydbåndet sier Zarqawi også at geriljagruppen har gjennomført nærmere 800 aksjoner mot «korsfarerstyrkene» siden Irak ble okkupert, og anslo at 40.000 «korsfarere» hadde blitt drept eller skadd.

Hellig krig
Zarqawi fordømte sunnimuslimer som tok del i valget i Irak 15. desember.

- Vi ber dere om ikke å gå veien som kan ødelegge for sunnimuslimer, men være mer opptatt av religion og hellig krig, sier Al-Zarqaewi i det 57 minutter lange opptaket som ble lagt ut natt til mandag.

Opptaket er allerede spredt til flere islamistiske nettsteder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag