RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Blir ikke like sexy som forrige gang

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
«Frustrert frue» betalte 27.500 for gallamiddag med Obama.

President Barack Obama var denne uken på et to dager langt besøk på den amerikanske vestkysten.

I den anledning deltok han på en privat gallamiddag i Los Angeles mandag kveld, hvor formålet var å samle inn penger til valgkampen i 2012.

Celebre tilhengere
Selv om Obama gjør det dårlig på meningsmålingene, har han fortsatt en fot inne hos Hollywood-stjernene.

Superstjerner som Will Smith, Antonio Banderas, Magic Johnson og Melanie Griffith var blant de 300 gjestene som betalte mellom 5000 og 35.800 dollar hver for å delta på middagen. I dagens kurs utgjør dette mellom 27.500 og 196.000 norske kroner.

- Vår fantastiske president
Det var «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria som introduserte Obama for den celebre forsamlingen.

Longoria, som selv har latinamerikanske aner, sa at Obama var en viktig forkjemper av det latinamerikanske miljøet i USA.

- Han snakker til det latinamerikanske miljøet fordi han vet at han er presidenten til alle amerikanere, sa Longoria under introduksjonen.

Longoria har ikke lagt skjul på sin begeistring for Obama, og la ut følgende melding på Twitter dagen etter middagen: «Utrolig kveld med vår fantastiske president #ObamaBaby!».

- Blir ikke like sexy
Obama innrømmet overfor den stjernespekkede forsamlingen at det blir en utfordring å få en ny periode i Det hvite hus.

- Dette valget blir ikke like sexy som forrige gang, innrømmet Obama under middagen hjemme hos filmprodusent James Lassiter i Los Angeles.

- På den tiden var alt fortsatt friskt og nytt. Jeg hadde ingen går hår. Alle elsket Hope-plakatene (håp) og alt det der. Denne gangen må vi slipe litt på det. Men målet er det samme, min lidenskap er den samme, og mitt engasjement er den samme, sa presidenten.

- Mye som gjenstår
Obama sa også at han hadde mye arbeid som gjensto.

- Vi har omtrent gjort unna 60 prosent. Jeg er ganske sikker på at vi blir ferdig med de resterende 40 prosentene i løpet av de neste fem årene, sa han.

Obama bruker mye av tiden sin på å samle inn penger til valgkampen, slik at han kan kjøre en dyr valgkamp straks Republikanernes kandidat er utpekt. Republikanerne anklager ham imidlertid for å drive valgkamp på heltid.

Hittil har Obama samlet inn mer penger enn det alle kandidatene i det republikanske nominasjonsvalget har gjort til sammen.

Kilder: The Times, E! Online, The Hollywood Reporter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere