RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bush sniffet kokain på Camp David

Sist oppdatert:
George W. Bush sniffet kokain på Camp David mens faren var president, hevder ny skandalebiografi om Bush-familien.

I boka «Familien: Den virkelige historien bak Bush-dynastiet» hevder forfatteren Kitty Kelley at den kommende presidenten hadde et avslappet forhold til rusmidler.

- Bush sniffet kokain på Camp David mens faren var president, og han gjorde det mer enn en gang, sier presidentens eks-svigerinne Sharon Bush i boka ifølge Daily Mirror.

Leserne av biografien om Bush-familien må være forberedt på å trekke fra litt for kjente når de leser boka. Skandaleforfatteren Kitty Kelley har tidligere skrevet en uautorisert biografi om Nancy Reagan. Der hevdet hun blant annet at Georges far krasjet i fylla mens han var visepresident.

- Gjorde feil
Andre hevder Bush brukte både hasj og kokain mens han var i nasjonalgarden.

Skandaleforfatteren Kelley hevder også at førstedamen Laura skal ha forsøkt marihuana i sin ungdom.

President Bush har tidligere innrømmet at han var alkoholiker. Under valgkampen i 2000 ble han spurt om han hadde brukt narkotika. Da nøyde han seg med et diffust svar.

- Jeg har fortalt det amerikanske folket at jeg gjorde noen feil flere år tilbake, svarte han.

Senere presiserte en talsmann for Bush at presidentkandidaten ikke hadde brukt narkotika på 25 år.

Makt og penger
Kelley hevder at Bush-familien brukte sin makt og sine penger på å glatte over sønnens livsførsel. «W» skal ha begynt å drikke allerede i videregående skole, og fortsatt under studiene på Yale.

-Stakkars Georgie. Han greide ikke å forholde seg til jenter med mindre han var dritings, hevder en tidligere studiekamerat.

- Han gjorde alt for å være så rå som mulig. Det er utrolig at en du hadde så lite respekt for, skulle bli president, sier en annen.

Det hvite hus avviser anklagene.

- Denne boka ser ut til å være fylt med det samme søppelet som ble tilbakevist for flere år siden, sier en kilde ifølge Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere