RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Byttes mot 100 kvinner

Sist oppdatert:
Militante palestinere vil bytte den israelske soldaten Gilad (19) mot 100 palestinske kvinner.

Hamas har nå gått tilbake på kravet om å frigjøre 1000 palestinere som sitter i israelske fengsler. Nå krever de i stedet at alle alle de palestinske kvinnene som sitter i israelske fengsler blir satt fri, noe som utgjør rundt 100 kvinner, skriver den arabiske avisen Al Hayat, ifølge Haaretz.com.

Israel skal ifølge avisen ha godtatt disse kravene.

Nye angrep mot Gaza
Minst ni personer er torsdag drept i et israelsk luftangrep sør i Gaza. Dette forteller et vitne til nyhetsbyrået AP. Ifølge palestinske tjenestemenn er også flere militante og sivile skadet etter at raketten traff en gruppe mennesker. Den israelske hæren bekreftet at de utførte et luftangrep mot Khan Younis etter at israelske styrker ble angrepet med syv raketter.

Trapper opp offensiven
Den israelske statsministeren lovet onsdag at han ville trappe opp offensiven mot militante palestinere etter at en kraftig hjemmelaget rakett var blitt skutt mot en israelsk by.

Stridighetene mellom Palestina og Israel er kraftig opptrappet etter at militante palestinere bortførte den israelske soldaten Gilad Shalit (19) for snart to uker siden. Israel svarte med å bortføre åtte Hamas-stastråder og flere titalls parlamentarikere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere