RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Carolin-siktet kan ha hatt medhjelper

Sist oppdatert:
Mannen som er siktet for drapet på Carolin Stenvall kan ha hatt en medhjelper.

50-åringen som mistenkes for drapet på Carolin Stenvall i Sverige kan ha hatt en medhjelper. Det er en av konklusjonene i den rettsmedisinske rapporten, ifølge Expressen.se.

Politiet skal som en del av etterforskningen ha bedt kameratene på siktedes jaktlaget avgi DNA-prøver. De skal også ha vist interesse for en mann bosatt øst for Gällivare, skriver avisa.

Påtalemyndigheten vil ikke kommentere opplysningene om en mulig medhjelper. De har tidligere uttalt at de har funnet et DNA-spor de ikke kan forklare.

Fortsetter avhørene
Mandag fortsetter avhørene av 50-åringen, som da vil bli konfrontert med innholdet i obduksjonsrapporten. Svenske medier har skrevet at politiet mistenker at Carolin Stenvall (29) ble skutt på kloss hold med et jaktgevær.

29-åringen forsvant sporløst 12. september etter at hun forlot hjemmet sitt i Piteå for å ta seg til et jobbintervju på ishotellet i Jukkisjärvi.

50-åringen som er pågrepet i saken er trebarnsfar og gruvearbeider. I et avhør brøt han sammen og tilsto å ha forvoldt 29-åringens død, men han hevder det hele var en ulykke. For snart to uker siden ble liket av Carolin funnet på stedet han anviste.

50-åringen sier han puffet Carolin etter en krangel mellom de to og at hun falt og slo hodet mot draget på tilhengeren hans.

Skjerpet vakthold utenfor cella
Mannen har nå sittet varetektsfengslet i tre uker med fulle restriksjoner. Etter at han forsøkte å ta livet sitt i arresten i Gällivare er det skjerpet vakthold utenfor cellen hans, skriver Aftonbladet.se.

- Alle avhørene er tøffe for ham. Og det blir kanskje enda mer følelsesladet når liket er obdusert og man kan slå fast saker og ting, sier mannens forsvarer, Leif Gustafsson, til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere