RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Charles må beklage utroskap

Sist oppdatert:
Kirken følger godt med når Prins Charles planlegger giftemål. Nå må han si unnskyld til forlovedens tidligere ektemann.

Biskop David Stancliffe har oppfordret prins Charles til å komme med en unnskyldning til Camilla Parker Bowles eksmann, melder AP.

Ødelagt ekteskap

Ifølge kirkens regler må prins Charles gjøre bot for å ha begått utroskap. Han burde unnskylde seg ovenfor Andrew Parker Bowles for å ha ødelagt hans ekteskap.

Stancliffe, som er en autoritet på disse reglene, mener unnskyldningen bør komme før bryllupet 8. april.

Sjelebot

- Prinsen av Wales og fru Parker Bowles vil ta del i en andakt for sjelebot i en gudstjeneste med bønn og hengivenhet tilknyttet deres borgerlige vielse, skal biskopen ha sagt.

Forberedelser til slike bønner inkluderer å gjøre godt igjen for den skade man har utrettet. Videre heter det at gjeninnføringen av et forhold må seriøst vise omsorg og omtanke til det forholdet skadet eller ødelagt av utroskap. Men biskopen håper nå at det kommer en beklagelse fra den kommende kongen før den tid.

Støtte fra folket

Den borgerlige vielsen vil finne sted i på Windsor, vest i London. Bryllupet har opprørt en del av krikens medlemmer i Storbritannia. Meningsmålinger viser at selve bryllupet har etter flere debatter fått stor støtte blant folket, men det er allikevel stor motstand mot å gi Camilla Parker Bowles tittelen som dronning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere