RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Clinton lyver

Sist oppdatert:
Monica Lewinsky hevder president Bill Clinton driver historieforfalskning i sin ferske selvbiografi. - Han kunne gjort alt godt igjen i denne boka, sier hun.

I USA har folk stått i lange køer for å sikre seg et eksemplar av førsteopplaget av «My Life» - den nye biografien til den tidligere presidenten.

Men ikke alt som står i boken er like forankret i virkeligheten, skal vi tro en av dem som omtales i boken.

Monica Lewinsky (30), den tidligere praktikanten i Det hvite hus som ble verdenskjent som Bill Clintons elskerinne, mener Clinton driver med historieforfalskning.

- Hun kunne gjøre alt godt igjen med denne boken. Men det har han ikke gjort. Jeg trodde han i det minste skulle rette opp de mange usanne uttalelsene han kom med når han forsøkte å beskytte presidentskapet, sier Lewinsky i et indervju med Daily Mail.

- I stedet fremstiller han dette som om jeg bare la meg frem for ham. Som om jeg var en buffé, og han bare ikke kunne la være å bli desserten.

Lewinsky sikter spesielt til Clintons uttalelser om at utroskapet var noe han gjorde «fordi han kunne» og at hans motiver var de verst tenkelige.

Ifølge Lewinsky var forholdet mellom de to noe langt mer enn et rent seksuelt sidesprang.

- Det var et gjensidig forhold, gjensidig på alle plan, og slik var det fra begynnelsen og hele veien. Jeg aksepterer ikke at han var tvunget til å ødelegge mitt navn, sier Monica Lewinsky.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere