RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er hennes egen skyld

Sist oppdatert:
Advokaten til politimannen hevder at Angela har seg selv å takke for skadene.

Amerikanske medier spør seg om det var grov politivold eller et fall som ga Angela Garbarino de stygge skadene hun fikk etter politibesøket.

Videoen fra avhørsrommet ligger nå ute på YouTube.

Garbarino ble tatt inn mistenkt for fyllekjøring. I videoen ser vi at hun er urolig og krever å få en telefonsamtale. Politimannen Wylie Willis ser ut til å bli irritert. Han setter så håndjern på henne. Hun skriker flere ganger at han skal holde seg unna. Så blir kameraet slått av, og når det er på igjen ligger kvinnen i en blodpøl på gulvet.

Hennes egen skyld
Garborini hadde brukket nese, utslåtte tenner, et dypt sår i panna og flere store blåmerker etter politibesøket, men advokaten til politimannen mener hun kan takke seg selv.

- Dette er svært uheldig, men skadene ble forårsaket av hennes egen uberegnelige oppførsel, og hennes motvilje til å oppføre seg lovlydig og fornuftig i henhold til standardinstruksjoner for arresterte personer, sier Willis’advokat, Eron Brainard, til ABC.

I videoen som nå ligger på YouTube ser vi svært stygge bilder av skadene Angela Garbarino fikk etter besøket på politistasjonen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)


HTML EMBED

Mener hun falt
Kvinnen hevder at politimannen påførte henne skadene, mens Willis på sin side forklarer det hele med at hun skal ha falt. Hun måtte fraktes ut med båre etter det angivelige fallet.

I videoen ser vi at politimannen forsøkte å lese opp rettighetene for henne, men mister tålmodigheten og tvinger henne ned i en stol.

- Den mistenkte personen forsøker å forlate rommet, og i forbindelse med at man forsøkte å stoppe henne falt hun og skadet seg, sier Willis sin advokat ifølge ABC News.

Se video: Politiet innrømmer flere regelbrudd(artikkelen fortsetter nedenfor)

218262

Mistet jobben
Politimannen ble avskjediget fra jobben i februar. Han er ikke mistenkt for noe lovbrudd ettersom man ikke kan bevise hva som har skjedd.

- De som tviler på om han er skyldig kan se på videoen og se at han sjekker hendene sine for blod når han slår på kameraet igjen, sier Garbarinos advokat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere