RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Diana tok abort i hemmelighet

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
En ny bok hevder at prinsesse Diana ble gravid med en elsker før hun og prins Charles skilte lag. Diana skal også ha hatt en romanse med spanskekongen.

Til tross for at prinsessen skal ha flippet helt da hun ble klar over at hun var gravid i 1994, skal hun ha vurdert å beholde barnet. «Tenk om det er en jente», skal hun ha sagt til nære venner, ifølge avisen Mail On Sunday

Prinsessen bestemte seg likevel for å avbryte svangerskapet, av hensyn til sine sønner, prinsene William og Harry.

Forhold til kunsthandler
Forfatteren av boken «The Real Diana» («Den virkelige Diana»), Lady Colin Campbell, skriver ingenting om hvem barnefaren var, men det er vel kjent at prinsesse Diana i denne perioden hadde et fire år langt kjærlighetsforhold til kunsthandleren Oliver Hoare. Kunsthandleren skal være utenlands med sin kone, og har ikke kommentert saken overfor avisen.

Diana skal ha sagt at hun skulle møte sin betrodde finansrådgiver Joseph Sanders for å dekke over at hun tok abort. Sanders døde i fjor, og kan ikke bekrefte denne historien. Hans tidligere kone, Anita, forteller imidlertid til avisen at ektemannen og prinsessen var svært nære venner, og at han forgudet henne.

Sammen med Clark Kent-kopi
- Han var diskret, og ville normalt sett ikke fortelle videre noe av det som Diana hadde sagt til ham. Men jeg gjettet hva som hadde skjedd, og fikk det ut av ham.

Lady Colin skriver at prinsesse Diana hadde forhold til en rekke menn mens hun fortsatt var gift med prins Charles. En av dem var den elegante og kjekke Henry Herbert, 17. jarl av Pembroke. Han døde i fjor, og hans familie har ikke kommentert påstandene. Diana skal også ha hatt en affære med en bankmann som til forveksling lignet Clark Kent – Supermanns alter ego.

Sidesprang med spanskekongen?
En av de mer kontroversielle påstandene til Lady Colin, er at prinsesse Diana hadde sidesprang med kong Juan Carlos under et ferieopphold med det spanske kongeparet i august 1986, og den påfølgende sommeren.

Ifølge forfatteren skal Diana ha gjort det for å gjøre Charles sjalu – men det virket ikke. Han brydde seg overhodet ikke, skriver forfatteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere