RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Diana ville begrave barn i hage

Sist oppdatert:
Tidligere butler Paul Burrell påstår at Diana var villig til å begrave et av sine venners døde barn i hagen på Kensington Palace.

(SIDE2:) Prinsesse Diana skal ha hjulpet sin daværende butler Paul Burrell og hans kollega å grave et hull i hagen på Kensington Palace.

Graven var ment for en av Dianas nærmeste venners baby som var dødfødt. Hvorvidt barnet ble begravet der, sier historien ikke noe om.

- Jeg tenkte lenge på om jeg skulle fortelle denne historien, men jeg synes det gir et bilde av Diana som dypt medfølende, sier han ifølge The Sun. Avisen selv er ikke så imponert og har tatt sterk avstand til Burrells nye bok «Diana - The Way We Were».

Ville bli førstedame
Forlaget til Burrell har markedsført boken med at den inneholder mye nytt om Diana. Amerikansk presse mente dette var gammelt nytt.

Men Burrell hevder at prinsessen av Wales hadde et ønske ambisjoner om å bli USAs førstedame. Det var romansen med millardær Terry Forstmann og hans politiske ambisjoner som fikk fart i tankene, skriver Burrell.

Han gjentar også påstanden om at Diana aldri ønsket å gifte seg med Dodi Al-Fayed. Ifølge prinsessens tidligere butler var Diana forelsket i en lege i London. Legen, tross at han blir navngitt i boken, har ikke ønsket å stå frem.

Skarp kritikk
Burrell er for tiden i USA.

Hjemme i Storbritannia har han fått meget skarp kritikk etter at han i et amerikansk fjernsynsprogram antydet at prinsene William og Harry ikke gjorde nok for å hedre minnet om sin mor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere