RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drept da pedofil fikk panikk

Sist oppdatert:
Dette skal være politiets endelige konklusjon i Madeleine-mysteriet.

Etterforskerne skal være i ferd med å konkludere med at Madeleine McCann ble drept av en pedofil. De mener at en mann har brutt seg inn i familiens ferieleilighet i Praia da Luz i Portugal. Da jenta begynte å skrike, skal mannen ha kvalt henne i panikk.

Endelig konklusjon
Portugisisk politi skal også være svært nære ved å droppe foreldrene Kate og Gerry McCanns status som formelt mistenkte i saken. De fester i stedet lit til at vitneobservasjonen av en mann som løp ut fra leiligheten med et barn i et teppe stemmer, skriver Daily Mail .

Helomvendingen kommer etter at etterforskeren Pauleo Rebelo ble satt inn i saken i midten av oktober, etter at sluv og dårlig oppfølgning i sakens første fem måneder ble avdekket av britisk presse.

I forrige uke kom nyheten om at portugisisk politi vurderer å avslutte etterforskningen før jul, uansett om de finner jenta eller ikke. Dermed er det store muligheter for at konklusjonen politiet har kommet frem til nå, blir siste ord i saken fra deres side.

Saken fortsetter nedenfor.

- Skrek
Den seriøse portugisiske avisen Publico gjenga mandag en gjengivelse av hva politiet nå tror er Madeleines siste sekunder i live:

«Det var et overraskende øyeblikk som ødela for begjæret. Madeleine skriker i frykt idet hun våkner. Hun må bringes til taushet, ved vold, sannsynligvis kvelning. Alt er over i løpet av minutter. Nå må han komme seg vekk, låse døren og rømme så fort han kan.»

Politiet tror også at en eventuell inntrenger kan ha spanet på McCann-familien i forkant av forsvinningen 3. mai. Dermed ville han kjenne familiens rutiner og vite at den beste tiden å slå til på var etter at barna var lagt og foreldrene spiste middag med vennene på restauranten overfor leiligheten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere