RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drept i satanistseremoni

Sist oppdatert:
Skal ha blitt stukket i hjel av samboeren i voldsom sexorgie.

Den britiske utvekslingsstudenten Meredith Kercher ble funnet halvnaken med strupen kuttet på soverommet sitt i middelalderbyen Perugia i Italia den 3. november 2007.

Satanistseremoni
Nå står Kerchers tidligere samboer, den amerikanske studenten Amanda Knox (21), tiltalt i italiensk rett for å ha drept henne i en satanistseremoni, melder CNN.

Knox bedyrer sin uskyld, og beskylder politiet for å ha slått henne og kalt henne en løgner under avhør, ifølge hennes forsvarsadvokater.

En annen som tiltalt i saken, ivorianske Rudy Hermann Guede (21), har bedt om en hurtig rettssak. Han har tilstått å ha vært i rommet, i Knox og Kerchers felles bolig, der Kercher ble drept.

Man får ofte mildere straff i hurtige rettssaker, men aktor har bedt om livstid i fengsel for Guede. Italia har ikke dødsstraff.

Benekter drapet
Knox' tidligere kjæreste, Raffaele Sollecito (24) står også tiltalt for drapet. Det er ventet å falle dom for de to innen utgangen av oktober.

Alle de tre tiltalte nekter for å ha drept Kercher.

Det grufulle drapet har blitt kalt «Halloween-drapet» ettersom det skjedde etter en halloweenfest.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

«Som hentet fra en krimroman»
Aktoratet har lagt fram et mulig hendelsesforløp for retten. Dette blir beskrevet som «et scenario hentet fra en krimroman» av Sollecitos forsvarer, Luca Maori.

- De mener det har vært en slags satanistisk seremoni der Amanda skal ha berørt Meredith med en spissen av en kniv, og så skåret over strupen hennes. Dette skal ha skjedd mens Sollecito holdt fast Merediths skuldre, og Guede holdt armene mens han forsøkte å penetrere henne, sier Maori.

Ifølge Knox' forsvarere finnes det ingen bevis for dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere