RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drept på grunn av bilfelger

Politiet i Indianapolis i den amerikanske delstaten Indiana tror 40 år gamle Regina Hedgespeth ble drept på grunn av felgene på sø nnens bil.

Kvinnen ble skutt da hun søndag gikk ut i oppkjørselen foran sitt eget hus for å undersøke en lyd hun hadde hørt. Tyver hadde da brutt opp rattlåsen på en 1977-modell Delta 88 Oldsmobile som tilhører Hedgespeths sønn. Trolig hadde de tenkt å tyvkoble bilen da de ble forstyrret av kvinnen, melder TheIndyChannel.com

Fete felger

Men politiet tror ikke det var bilen tyvene var ute etter. De 22 tommer store eikefelgene i krom som var montert på bilen, har en nypris på rundt 2000 dollar, eller 15.000 kroner. Slike bildeler er blitt ekstremt populære på grunn av eksponeringen de får i hiphop-miljøer.

Frykter økning

Randy Hughes, som driver en spesialbutikk for bilfelger, selger felger som koster opptil 45.000 kroner per stykk. Han er sjokkert over drapet, men frykter det kan bli mer av den typen saker.

- Du kommer til å se mer av det fordi prisen på hjul og etterspørselen etter dem¿ Produsentene klarer ikke å lage nok, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere