*Nettavisen* Nyheter.

- Drepte 20-åring i Rohypnol-rus

23-åringen som natt til søndag drepte 20-årige Malin Jonsson og knivstakk Kriistina Kovanen (18), skal ha vært ruset på alkohol og Rohypnol.

01.02.05 12:30

Politiet tror den 23 år gamle kvinnen var i narkorus da hun uten forvarsel gikk til angrep på sine to venninner under et nachspiel i byen Sala natt til søndag, skriver Expressen.

Kristiina Kovanen var målskiven for angrepet, og ble angrepet først. Hun fikk et voldsomt hugg i halsen, men overlevde, og lyktes i å rømme. Hun fikk alvorlige skader, og behandles fortsatt ved sykehus.

Malin Jonsson forsøkte å beskytte sin venninne, og gikk imellom. Da fikk hun ett hugg i halsen, og døde sannsynligvis umiddelbart.

- Blander piller i en drink
- Vi antar at drapsvåpenet er en stor forskjærskniv, men det kan ha blitt brukt ytterligere en kniv, sier aktor Leif Johansson. Hen er kjent med mistankene om at 23-åringen kan ha dopet seg før drapet.

- Av den grunn har vi tatt blodprøver av henne, som er sendt til analyse. Hvis hun var påvirket av mer enn alkohol, kan det forklare den grove volden, sier Johansson.

En venninne av den drapsmistenkte 23-åringen bekrefter overfor avisen at hun i løpet av kvelden blandet piller i en drink og drakk.

Uklart motiv
Mandag beslagla politiet en datamaskin fra Malin Jonssons leilighet, fordi politiet tror innholdet kan avdekke noe av forholdet mellom 23-åringen og hennes offer. Ifølge politiet er det foreløpig ikke avdekket noen alvorlig konflikt mellom de to.

Den 23 år gamle kvinnen blir tirsdag fremstilt for varetektsfengsling, siktet for drap og drapsforsøk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.