RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ektemannens forklaring svekket

Marita Strøm (38) ble skutt og drept i Irak. Hennes 25 år gamle kurdiske ektemann er fengselt for drapet. Bildet er tatt like før hun reiste på ferie 9. august i år.
Marita Strøm (38) ble skutt og drept i Irak. Hennes 25 år gamle kurdiske ektemann er fengselt for drapet. Bildet er tatt like før hun reiste på ferie 9. august i år. Foto: Privat / SCANPIX
Sist oppdatert:
Politiet i Suleimaniya mener rekonstruksjonen av drapet på Marita Strøm har svekket forklaringen til den fengslede ektemannen.

Mandag gjennomførte politiet i Suleimaniya en rekonstruksjon av drapet på Marita Strøm. Under rekonstruksjonen ble liket av Strøm plassert i bilen.

Ifølge politiet svekker rekonstruksjonen ektemannens forklaring om at trebarnsmoren ble skutt av ukjente gjerningsmenn i en forbipasserende bil, skriver Aftenposten.

Ektemannen har hevdet at kona satt med åpent vindu på sin side av bilen at kulene gikk gjennom det åpne vinduet. Ifølge politikilder stemmer ikke denne forklaringen med skuddsårene kvinnen har på kroppen. I stedet må døra på passasjersiden ha vært åpen da Marita Strøm ble skutt, hevder politiet ifølge Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere