*Nettavisen* Nyheter.

- Fallskjermulykke var sjalusidrap

Tobarnsmoren traff bakken i 200 km/t. Politiet tror ikke det var en ulykke. Se video.

25.01.07 21:59

Els Van Doren falt i døden fra 4000 meters høyde.

Politiet i Belgia tror at dødsfallet skyldes sjalusi mellom Van Doren og en annen kvinne som begge var medlemmer i den samme fallskjermklubben, melder timesonline.co.uk.

Tuklet med fallskjermen
Sist uke ble Els Clottemans (22) pågrepet mistenkt for å ha tuklet med Van Dorens fallskjerm. Clottemans, som jobber som sekretær, ble arrestert etter to måneders etterforskning. Hun avviser beskyldningene, men blir holdt i varetekt til saken skal opp i retten senere denne måneden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix

- Politiet tror at noen tuklet med fallskjermen, og etterforsker saken som et drap, sier Michel Zegers i påtalemyndigheten i Tongeren.

Ifølge lokale medier drepte Clottemans Van Doren i sjalusi etter å ha oppdaget at Van Doren hadde en affære med kjæresten hennes.

Traff bakken i 200 km/t
37-åringen hoppet sammen med tre andre, inkludert Clottemans og den nederlandske kjæresten. Planen var å hoppe i formasjon, noe de hadde gjort mange ganger tidligere.

Van Doren traff bakken med en hastighet på 200 km/t nær Opglabbeek, en liten by midt i Belgia.

I begravelsen kunne de 1000 fremmøtte høre Van Dorens søster holde en krass avskjedstale.

- Du gjorde alt du kunne i det siste hoppet for å redde livet, men noen ønsket ikke at du skulle leve, sa søsteren ifølge belgiske medier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.