RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Faren til Faiza-siktet pågrepet

Faiza Ashraf
Faiza Ashraf Foto: Håkon Mosvold Larsen/Politi (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Siktet for drap i Pakistan.

En 74 år gammel norskpakistaner er siktet for å ha stormet et bolighus i landsbyen Bhago i Pakistan med automatvåpen, og drept en eldre mann, skriver Aftenpostens nettutgave.

Drapet skal ha funnet sted forrige tirsdag, ifølge en politirapport Aftenposten.no kjenner til.

74-åringen skal ha skutt en annen eldre mann i sistnevntes bolig i landsbyen Bhago i Pakistan, som ligger rundt 13 mil sørøst for Islamabad.

Har du et tips om saken? kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no, eller ring 2100 6010.

UD er informert
74-åringens sønn (28) sitter for tiden varetektsfengslet, siktet for drapet på Faiza Ashraf (26) i Asker. Så langt er det ikke noe som tyder på at det er noen sammenheng mellom drapet i Pakistan og drapet på Faiza Ashraf.

Utenriksdepartementet bekrefter at en nordmann er pågrepet i Pakistand.

- Det jeg kan bekrefte er at lokalt, pakistansk politi har tatt kontakt med den norske ambassaden og informert om at en norsk borger er pågrepet i Gujrat. Vi følger opp saken på vanlig måte, sier underdirektør i Utenriksdepartementet, Ragnhild Imerslund, til Nettavisen.

- Uten betydning
28-åringens forsvarer, advokat John Chr. Elden, sier til Nettavisen at han ikke er informert om at hans klients far skal være siktet for drap i Pakistan.

- Det er ukjent for meg, men må uansett være helt uten betydning i forhold til vår straffesak i Norge, sier Elden.

- Jeg er kjent med Aftenpostens oppslag, men er ikke kjent med dette fra politiet eller at det skal ha noen knytning til vår sak, og vil ikke delta i noen spekulasjoner rundt dette. Hvis det er noen knytning, er jeg sikker på at vi får høre om det, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere