RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Farouk ringte kamerat om død kvinne

(Scanpix/Montasje)
Sist oppdatert:
Farouk Abdulhak skal overfor en kamerat ha fortalt om en død kvinne i sin leilighet.

En kamerat av den drapssiktede Farouk Abdulhak skal i avhør ha fortalt at milliardærsønnen snakket om en død kvinne etter den fatale natten i London 14. mars 2008.

Ny bok om Martine-saken
Bare timer etter at Farouk Abdulhak ifølge politiet skal ha voldtatt og drept den norske studenten Martine Vik Magnussen (23), skal han ha ringt en kamerat og fortalt om nattens hendelser. Det kommer ifølge VG fram i en ny bok om Martine-saken skrevet av VG-journalist Marianne Vikås.

Ifølge boken skal Abdulhak i telefonsamtalen med kameraten ha sagt at han har havnet i en fryktelig situasjon, fordi en kvinne har dødd i leiligheten hans.

Dagen etter - etter at Farouk Abdolhak også snakket med faren i Jemen på telefonen - blir han hentet av farens bror i London. Han går på et fly og forsvinner til Kairo. Siden har levd i skjul.

Britisk politi fant den 23 år gamle norske kvinnen død i kjelleren i bygget der Farouk Abdulhak bodde. Han ble etterlyst for drap, men Storbritannia har ingen utleveringsavtale med Jemen.

- Skulle true dem til taushet
- Det har vært et krevende arbeid. Nære familiemedlemmer av Farouk har kontaktet et stort antall mennesker for nærmest å true dem til taushet. Det er sendt ut e-poster der folk har blitt bedt om ikke å svare dersom jeg tok kontakt, og faren til Farouk sørget for at jeg ikke fikk visum til Jemen, hevder Vikås overfor VG Helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere