RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- FBI-agent drept av sine egne

Sist oppdatert:
Det oppstod full forvirring under en skuddveksling mellom bankranere og FBI-agenter i New Jersey.

FBI-agent Barry Lee Bush (52) ble drept under en skuddveksling med bankranere i Readington, New Jersey torsdag ettermiddag. Politiet trodde først at det var en av bankranerne som avfyrte det dødelige skuddet. Men nå er sannsynligheten stor for at en av de andre FBI-agentene på stedet avfyrte det dødelige skuddet ved et uhell, opplyser FBI, melder CNN.

En talsmann for politiet opplyser at Bush ble fraktet med helikopter til universitetssykehuset i Newark, men livet sto ikke til å redde.

Tungt bevæpnet
Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med etterforskningen av en rekke bankran som har funnet sted i delstaten den siste tiden. Da FBI-agentene konfronterte tre ransmistenkte på vei ut av en bank, oppstod en skuddveksling mellom de to partene, melder CNN.

- Spesialagent Bush og hans mannskap var på jakt etter tungt bevæpnede bankranere som er mistenkt for å ha stått bak fire bankran, står det skrevet i en pressemelding utstedt av FBI.

To av de mistenkte bankranerne ble pågrepet på stedet, mens den tredje er ennå på frifot. Politiet leter etter den mistenkte med hunder og helikopter. Politikaptein Della Fave sier at 100 politifolk bistår i letingen.

Rolig strøk
Skyteepisoden sjokkerte flere av innbyggerne i den ellers så rolige byen. Brian Agans, som jobber ved et maskinverksted tvers over gaten for banken, var vitne til hele skyteepisoden.

- Plutselig var helvete løs. Jeg har aldri i mitt liv sett så mange politifolk i aksjon, sier Agans.

Giovanni Finazzo, som eier en pizzeria i Readington, sier at det er svært lite kriminalitet i området.

- Fleiper du? Etter kl. 19.00 ser man ikke engang et spøkelse i byen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere