RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Filmet par som hadde åpenlys sex i flykabinen

Passasjerer om bord på et Silver Airways-fly filmet noen medpassasjerer midt i «akten» noen seter bak i flykabinen. Videoen er lagt ut på sosiale medier og har blitt sett over seks millioner ganger.
Passasjerer om bord på et Silver Airways-fly filmet noen medpassasjerer midt i «akten» noen seter bak i flykabinen. Videoen er lagt ut på sosiale medier og har blitt sett over seks millioner ganger. Foto: Twitter (skjermdump)
Sist oppdatert:
Videoen som ble filmet på et rutefly tilhørende flyselskapet Silver Airlines, er sett over seks millioner ganger.

Passasjerer om bord på et rutefly fra USA til Mexico fikk en uventet opplevelse da noen medpassasjerer hadde tilsynelatende åpenlys sex noen seter bak dem i flykabinen.

Passasjerene filmet seansen til turtelduene og sendte videoen til datteren, som igjen postet filmen på sosiale medier.

«Min mor og far ville bare ha en fredelig tur til Mexico, men så sendte de meg dette,» skriver datteren på Twitter.

Videoen ble lagt ut på Twitter tidligere denne uken.

6,6 millioner visninger

Flyselskapet Silver Airlines, som har base i Florida, bekrefter at videoen ble filmet på én av deres flygninger.

- Vi tar dette svært alvorlig og jobber med å verifisere autentisiteten til videoen og andre detaljer om flygningen, sier talsperson Misty Stoller til New York Post.

Videoen har i skrivende stund blitt sett 6,6 millioner ganger. Twitter-meldingen har fått 126.000 «likes» og er blitt re-tvitret over 50.000 ganger.

I videoen levnes det liten tvil om hva de to passasjerene faktisk bedriver med. Ansiktet til turtelduene synes imidlertid ikke i videoen.

Passasjerer som har sex om bord på kommersielle fly, blir «medlem» av den eksklusive klubben «Mile High Club», eller 10.000-meterskulbben på norsk, hvilket vil si at en har hatt sex i 10.000 meters høyde.

- Ganske sikkert skjedd på SAS-fly

Fenomenet er langt fra ukjent i bransjen.

- Vi trekker på smilebåndet når vi hører om slike tilfeller. Det har nok ganske sikkert skjedd om bord på SAS-fly, uten at jeg kjenner til konkrete tilfeller, sier informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, til Nettavisen.

- Det at passasjerer om bord trives så godt på reisen at de også finner en fysisk begeistring med sin medpassasjer, skjer faktisk fra tid til annen. Våre kabinansatte vil da påtale disse passasjerene, sier Johansen.

Johansen opplyser at passasjerer som utøver seksuelle aktiviteter om bord på en flygning, kan risikere å bli nektet transport på en eventuell fly-retur.

- Her er det sjenanse for andre medpassasjerer det da legges vekt på. Hvis du har en oppførsel som andre passasjerer finner støtende, er det dekning for å nektes transport i henhold til transportvilkårene, sier han.

- Man kan ikke kastes av flyet når man er i luften, men det kan få konsekvenser for returen din, at man blir nektet returreise. Jeg snakker på generelt grunnlag, ettersom det finnes ulike grader av dette og det er snakk om skjønnstilfeller.

- Kan man bli bannlyst fra flyselskapet for å ha sex om bord?

- En sånn type svartelisting praktiserer vi ikke, sier Johansen.

- Anser ikke dette som et problem

Norwegian opplyser at de ikke har noe konkret regelverk som rammer passasjerer som har sex om bord på deres flygninger.

- Vi har ingen spesifikke regler på dette. Det er ikke noe vi anser som et problem. Derfor har vi heller ikke noen oversikt over om det skjer eller eventuelt hvor ofte det skjer om bord. Vi forventer at våre passasjerer oppfører seg ordentlig når de flyr med oss og ikke på en måte som er sjenerende for medpassasjerer, sier kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, Tonje Næss, til Nettavisen.

Kilder: New York Post, Fox News, Daily Mail.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere