RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Santa Clara County Department of Environmental Health/Scanpix)

- Finger var betaling for gjeld

Sist oppdatert:
Husker du kvinnen som skal ha forsøkt å svindle en restaurantkjede i USA ved å påstå at hun fikk en finger i maten? Nå kan opphavsmannen til fingeren være funnet.

En kvinne som er intervjuet av avisa San Franciso Chronicle hevder fingeren tilhørte hennes sønn.

- Min sønn er offeret i denne saken, hevder Brenda Shouey.

Sønnen Brian Paul Rossiter skal ha mistet en del av fingeren i en arbeidsulykke og viste den etterpå fram til arbeidskolleger.

Ifølge sin mor var han i desperat pengenød og ga bort fingeren til kollegaen James Plascencia, for å kvitte seg med en gjeld på 50 dollar.

Plascencia er ektemannen til kvinnen som hevdet hun fikk fingeren i maten under et besøk ved en restaurant tilhørende hurtigmatkjeden Wendy’s i San Jose i California. Hun uttalte etter besøket at hun ville saksøke restaurantkjeden, som er den 3. største hamburgerkjeden i USA.

Kvinnen trakk senere truslene om søksmålet. I slutten av april ble hun arrestert mistenkt for svindelforsøk mot kjeden.

Den 39 år gamle kvinnen har fått troverdigheten sin knust av avsløringer i media om at hun flere ganger tidligere har saksøkt store amerikanske selskaper.

Ifølge moren til Brian Paul Rossiter, som er «opphavsmannen» til fingeren, har sønnen holdt en lav profil etter å ha blitt utsatt for intense politiavhør om saken. Rossiter skal ikke har fortalt sin mor om hans rolle i saken før denne uka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere