RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Finn Maddie - ellers slipper de unna

Sist oppdatert:
Påtalemyndigheten i Portugal skal ha gitt etterforskerne et ultimatum.

- Statsadvokatens kontor har gitt etterforskerne et ultimatum: Finn liket til Madeleine ellers så slipper McCann-ekteparet unna. På det nåværende tidspunkt er dette prioritet nummer én. Det å finne liket er helt avgjørende for å løse saken, sier en politikilde til avisen 24 Horas, skriver Daily Mail.

Kate og Gerry McCann er fortsatt formelt mistenkt for å være involvert i datterens forsvinning. Men portugisisk politi opplyste forrige uke at ekteparet slipper nye avhør i nærmeste fremtid. Bakgrunnen til dette er at politiet ikke har sterke nok bevis i saken.

Trenger en tilståelse
Antonio Cluny er president for organet som overvåker den portugisiske påtalemyndigheten. Mandag bekreftet han overfor pressen at politiet står på bar bakke uten liket til Madeleine.

- Uten liket til den lille jenta, blir alt svært komplisert. Vi har hatt tilfeller hvor det var mulig med domfellelse uten at det var et offer, men da var det en tilståelse, sier Cluny til pressen mandag.

- Man kan ikke anklage en person for drap uten at det er svært sterke bevis. I Madeleine-saken finnes det ingen tilståelse, og ut fra det som har blitt offentliggjort av bevismateriale, så er fortsatt alle teorier åpne – alt fra kidnapping og drap til en ulykke, sier han.

Observert i Marokko
Videre ble det kjent at en person skal ha observert Madeleine i Marokko 9. mai. Dette er samme dag som norske Mari Olli angivelig skal ha sett Madeleine i den marokkanske byen Marrakech.

Britiske aviser skriver mandag at foreldrene Kate og Gerry skal ha leid inn spesialsoldater som skal bistå i jakten på Madeleine.

Les også: - McCann leier spesialsoldater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere