- Flere pågrepet i Paris i forbindelse med terrorangrepene

JAKTER PÅ MEDHJELPERE: Fransk politi har siden terrorangrepene i Paris jaktet på mulige medhjelpere etter angrepene som kostet 17 mennesker livet mellom 7. og 9. januar. De tre gjerningsmennene ble drept av politiet. Bildet viser en fransk soldat på vakt utenfor Eiffeltårnet etter Charlie Hebdo-massakren.

JAKTER PÅ MEDHJELPERE: Fransk politi har siden terrorangrepene i Paris jaktet på mulige medhjelpere etter angrepene som kostet 17 mennesker livet mellom 7. og 9. januar. De tre gjerningsmennene ble drept av politiet. Bildet viser en fransk soldat på vakt utenfor Eiffeltårnet etter Charlie Hebdo-massakren. Foto: Gonzalo Fuentes

Rundt ti personer pågrepet natt til fredag.

16.01.15 09:33

Om lag ti personer er blitt pågrepet i Paris-området natt til fredag i forbindelse med terrorangrepene i Frankrike i forrige uke, sier en kilde i rettsvesenet til AFP.

Personene er mistenkt for å ha gitt logistikk-støtte til terroristene, inkludert våpen og kjøretøy, melder Liberation med henvisning til AFP.

Fransk politi har siden terrorangrepene i Paris jaktet på mulige medhjelpere etter angrepene som kostet 17 mennesker livet mellom 7. og 9. januar. De tre gjerningsmennene ble drept av politiet.

Samtidig melder franske medier om en antiterroraksjon i Belgia, der to menn er mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep. Under politiaksjonen torsdag åpnet de mistenkte ild. To terrormistenkte ble drept. Ingen av de drepte er politimenn, melder Le Monde.

Les også: Vil sjekke kobling mellom Syria-farere i Belgia og Norge

Fra Tyskland meldes det at minst to personer er pågrepet i en antiterroraksjon i Berlin. De skal ha planlagt et stort angrep i Syria.

Tre andre personer skal fortsatt være på frifot, melder NTB via DPA.

Det skal ikke være noe som tyder på at de to mennene, som er 41 og 43 år gamle, skal ha planlagt et angrep i Tyskland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.