RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Foreldrene dine vil ikke betale

Sist oppdatert:
Nataschas kidnapper fikk henne til å tro at foreldrene hadde mistet interessen for datteren og at de ikke ville betale løsepengene.

Dermed ble Natascha satt opp mot sine egne foreldre, skriver svenske Aftonbladet.

Natascha har tidligere denne uken utalt i et brev til pressen at hun både forsvarer og sørger over bortgangen til Wolfgang Priklopil som holdt henne fanget i åtte år. Faren til Natascha, Ludwig Koch, fortalte til tysk media at datteren stilte ham opp mot veggen etter at hun klarte å rømme.

- Han ville ha 13 millioner shilling fra deg, men du svarte ikke, du kunne ikke nåes, sa Natascha Kampusch til sin far.

Mistet interessen
Natascha har bare hatt et møte med sine foreldre etter at hun klarte å rømme. Hun har nemlig vært lite lysten på å treffe dem.

- Det virker som at han har lykkes i å overbevise henne om at vi hadde mistet interessen for henne, sier faren til den tyske Tv-kanalen N24.

De siste månedene før Natascha flyktet fikk hun være med kidnapperen på en rekke ærend, og både naboer og en kamerat av kidnapperen hadde observert henne bare måneder før hun klarte å rømme. Les mer her

- Jeg tror han planla å gradvis assimilere Natascha i samfunnet og en dag leve et vanlig liv med henne, sier kriminalpsykologen Reinhard Haller til det østerrikske nyhetsbyrået APA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere