RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forsøkt bortført i Maddie-leilighet

Sist oppdatert:
En mann skal ha forsøkt å kidnappe et barn fra den samme leiligheten hvor Madeleine McCann forsvant.

Kidnappingsforsøket skal ha skjedd seks måneder før Madeleine McCann forsvant sporløst fra ferieleiligheten i Praia da Luz i Algarve 3. mai.

En britisk barnepike hevder at hun så en mann som forsøkte å klatre gjennom vinduet og inn i leiligheten hvor det lå et lite barn og sov.

- Flykte fra stedet
Den ikke-navngitte barnepiken opplyser at hun var på et raskt ærend for å kjøpe mat. Da hun kom tilbake, så hun mannen flykte fra stedet, skriver den britiske avisen News of the World.

Hun varslet politiet i Praia da Luz i fjor, og har nå informert det private etterforskningsbyrået Metodo 3 om hendelsen.

- Han skal ha forsøkt å komme seg inn i det samme vinduet som politiet tror Madeleines kidnapper brukte, dersom hun ble bortført, sier en kilde i Metodo 3 til avisen.

Kvinnen har også blitt avhørt av det britiske politiet som har videreformidlet informasjonen til de portugisiske etterforskerne.

Hyret av foreldrene
Kate og Gerry McCann hyret inn det private etterforskningsbyrået Metodo 3 i et håp om at de skal kunne løse saken. Etterforskningsbyrået hevder at de er i ferd med å løse gåten, men portugisisk politi mener at privatetterforskerne ikke har bidratt med noe viktig informasjon i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere