RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forsøkte å fabrikkere alibi

Sist oppdatert:
Robert Murat ble pågrepet i Madeleine-saken fordi politiet mente han forsøkte å fabrikkere sitt eget alibi.

Det skriver avisen Correio de Manhã fredag.

Han skal ha snakket med flere venner om de var sammen den dagen Madeleine McCann (4) ble bortført. I politiavhør har han sagt at han var hjemme sammen med sin mor, noe moren også har bekreftet.

Det faktum at politiet mener han har forsøkt å bygge opp et mer solid alibi, skal ikke ha svekket mistanken mot ham, skriver avisen.

Madeleine McCann ble bortført fra ferieleiligheten der hun lå og sov torsdag 3. mai. Badebyen Praia da Luz på Algarve-kysten ble gjennomsøkt i jakten på den savnede jenta, men 15 dager etter at hun ble borte, har politiet fortsatt ingen konkrete spor etter hvor jenta kan befinne seg.

Britiske The Guardian skriver fredag at over 40 millioner mennesker har besøkt en støtteside som er opprettet på internett.

Onsdag ble en russisk mann avhørt i forsvinningssaken, og politiet gjennomgår nå telefonsamtaler mellom russeren og den hovedmistenkte briten Robert Murat.

Russeren Sergei Malinka (22) avviser at han har hatt noe med forsvinningen å gjøre, og politiet opplyser også at han foreløpig er blitt avhørt som et vitne i saken.

Politiets talsmann opplyser også at politiet analyser innhold i datautstyr som er blitt beslaglagt hjemme hos Malinka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere