*Nettavisen* Nyheter.

- Funnet død i bagasjerommet

Politiet har funnet liket til en asiatisk kvinne som kan vise seg å være moren til den forlatte Qian.

19.09.07 13:05

Qian (3) ble forlatt alene på en togstasjon i Melbourne i Australia mandag. Overvåkingskameraet viser bilder av lille Qian sammen med en mann som forlater jenta.

Politiet i Australia og New Zealand har de siste dagene hatt en intens jakt på moren til Qian. Men nå har politiet gjort funn av en død kvinne i bagasjerommet til en bil parkert utenfor hjemmet til jentas familie i Auckland i New Zealand.

Onsdag gjennomsøkte etterforskere fra politiet både bilen og huset . Se video på TV 2 Sumo:

190432

Ikke identifisert
Politiet mistenker at kvinnen er Anan Liu (27), som er moren til Qian, men har ennå ikke identifisert liket.

Bilen tilhører Nai Xin Xue, far og ektemann, som politiet tror har flyktet til USA. Kona ble sist sett for ti dager siden, og politiet jobber nå på spreng for å komme i kontakt med ektemannen, melder news.com.au.

- Vi skulle gjerne ha kommet i kontakt med Xue, som er den registrerte eieren av bilen. Vi forstår at han befinner seg i USA, sier Simon Scott ved det australske politiet.

Politiets teori er at ektemannen først skal ha drept sin kone i byen Auckland og deretter reist til Melbourne i Australia sammen med datteren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Pengeproblemer
Ektemannen, som er en ekspert på kampsport, skal ha vært svært deprimert den siste tiden på grunn av pengeproblemer. Politiet tror også at det har vært mye vold i hjemmet. Blant annet har politiet tidligere konfiskert et sverd hos familien etter meldinger om husbråk.

Det australske politiet i delstaten Victoria etterlyser ektemannen internasjonalt, og jobber parallelt med Interpol og amerikanske myndigheter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.