RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Politiet (Politiet)

- Gymlærere hadde jentesex med elever

Tre kvinnelig gymlærere er arrestert for å ha innledet seksuelle forhold med kvinnelige elever.

Den 31 år gamle gymlæreren Megan Sainsbury ved Prospect High School i Saratoga i California, er mistenkt for å ha hatt et seksuelt forhold til en 17 år gammel jenteelev.

En talsperson for påtalemyndigheten i Santa Clara County, Amy Cornell, opplyser at de antatte overgrepene har pågått i en periode mellom oktober 2007 og januar 2009.

Kjøpte gaver
Sainsbury er løslatt mot kausjon, men det er ventet at hun må stille i retten i slutten av april.

Ifølge lokale medier skal læreren ha kjøpt en rekke gaver, blant annet en mobiltelefon, for å oppmuntre jenta til å fortsette forholdet, melder KCBS.

Tredje tilfellet
Dette er den tredje gangen på to uker at en kvinnelig gymlærer har blitt arrestert i området mistenkt for å ha hatt upassende forhold med jenteelever.

- Du har sannsynligvis bitt deg merke i at flere lærere har den siste tiden blitt arrestert for denne typen anklager, sier offentlige anklager Mike Fletcher i Santa Clara til Mercury News.

De to tidligere sakene involverte grove forbrytelser, mens i det siste tilfellet er Sainsbury kun anklaget for tre tilfeller av lovovertredelse som involverer barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere