RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han ba meg bruke kroppen hans som pute

Foto: Getty (-)
Sist oppdatert:
Mia opplevde marerittet da en overvektig amerikaner veltet ut over flysetet hennes.

Det var på vei hjem til Norge fra Seattle at Mia Oliversen (36) støtte på et massivt problem. På flighten mellom Seattle og København hadde hun booket seg inn på sete B ved midtangen. Da hun fant plassen sin fant hun også en svært overvektig amerikaner i sete A.

- Han hadde skjøvet opp armlenet, slik at han opptok hele sitt sete og ca 60 prosent av mitt, forteller Oliversen til Nettavisen.

Har du en historie om en plagsom, dramatisk eller morsom flytur? Ta kontakt med Nettavisen på e-post vaktsjef@nettavisen.no eller telefon 21 00 60 10.

På høflig vis, og uten å nevne mannens overvekt, ymtet Oliversen frempå at hun hadde lyst til å bruke hele sitt sete, men ble avvist av amerikaneren.

- Til dette svarte han at min «behind» var liten nok til å sitte på det som var igjen av setet mitt, og at han var god å lene seg til, dersom jeg ville sove. Jeg kunne bruke hans kropp som pute, sier Oliversen.

Klikket
Det var naturligvis en løsning hun ikke aksepterte, og kontaktet kabinpersonalet for å høre om det var et ledig sete et annet sted i flyet. En flyvertinne gjorde amerikaneren oppmerksom på at han burde kjenne reglene om at man må booke to seter dersom man ikke får plass i ett.

Det fikk amerikaneren til å klikke.

- Amerikaneren gav henne da en overhaling, om krenkende språk, mobbing, frekkhet og rettigheter som menneske, samt at han slengte på at hennes utseende heller ikke var noe å skryte av. Videre lovet han å saksøke henne og flyselskapet, dersom han måtte presse seg sammen i ETT sete, sier Karmøy-kvinnen.

Første klasse
Flyvertinnen ba Mia vente litt, og kom kort tid etter tilbake med beskjed om at det var et ledig sete på første klasse.

Da ble den amerikanske tungvekteren svært så spretten og utbasunerte: «I’ll take it».

Munnrapp
Men flyvertinnen var av den snartenkte og munnrappe sorten:

«No, sir, I wouldn’t want you to sue me for getting only ONE seat, so you keep these two seats right here!».

Mia Oliversen kunne glad og fornøyd ta plass på første klasse og satt som en dronning hele turen.

- Det ble den beste flyturen jeg har hatt, sier hun og ler.

Har du en historie om en plagsom, dramatisk eller morsom flytur? Ta kontakt med Nettavisen på e-post vaktsjef@nettavisen.no eller telefon 21 00 60 10.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere