RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har koblet inn Interpol

Sist oppdatert:
Politiet i Bolivia har koblet inn Interpol i jakten på et norsk par i tilknytning til smuglersaken der tre norske kvinner er fengslet.

Ifølge aftenposten.no jakter narkopolitiet i Cochabamba på et norsk par som var på bussen sammen med de tre fengslede kvinnene som er mistenkt for smugling av 22.5 kilo kokain.

LES OGSÅ: Jakter på flere nordmenn i Bolivia

- Det jeg kan si er at vi forsøker å kartlegge samtlige av passasjerene som var i bussen som de tre norske kvinnene tok fra Santa Cruz til Cochabamba. Vi har koblet inn Interpol, men vi har ennå ikke hatt kontakt med norsk politi, sier sjefen for narkopolitiet, Milton Sanchez, til avisen.

Paret som politiet nå leter etter skal være bekjente av de tre jentene. Narkopolitiet mener derfor de muligens kan kaste lys over hva som kan ha skjedd. De er ikke mistenkt for noe i narkotikasmuglingssaken.

- Vi vet ikke hvor de befinner seg, eller om de i det hele tatt er i Bolivia. Vi har startet etterforskningen, og må ta skritt for skritt, slik at vi får dette helt riktig. Jeg kan ikke gå ut med informasjon som i ettertid viser seg ikke å holde mål, med tanke på en eventuell rettssak mot jentene, forteller narkosjefen Milton Sanchez.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere