*Nettavisen* Nyheter.

- Har opptak av Macca-overfall

Heather Mills skal ha lydopptak som kan bevise at Paul McCartney overfalt henne.

22.10.06 08:54

(SIDE2): Nylig ble det kjent at Sir Paul McCartneys fraseparerte hustru kom med sterke beskyldninger mot ham i rettspapirene. Heather Mills anklager blant annet ex-Beatlen for å ha gått til fysisk angrep på henne. Dette skal angivelig ha skjedd fire ganger under det fire år lange ekteskapet.

Har bevis
Nå hevder en nær venn at Mills sitter på bevis som vil støtte opp under disse påstandene.

- Antydninger om at Mills skal ha funnet opp disse beskyldingene om at Paul overfalt henne, er forståelig nok svært tungt for henne, sier en nær venn av Mills, til avisen Daily Mail.

- Hva enn hun sier eller gjør, så kan hun ikke vinne. Folk tar uansett Pauls parti. Men hun er overbevist om at hun faktisk kan bevise disse påstandene. Uten å gå i detaljer, så mener hun a ha konkrete bevis som ikke bare viser at Paul angrep henne verbalt, men var også fysisk aggressiv, opplyser kilden.

Videoopptak
I tillegg til å sitte på lydopptak, antyder kilden at Mills også har videoopptak av at paret krangler. Kilden forteller til avisen at det aldri har vært Mills’ intensjon å bruke opptakene mot McCartney, men dersom hun velger å gjøre det vil det ødelegge McCartney.

- Dette er dynamitt, og hvis det blir brukt, vil det ødelegge Paul, sier kilden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.