RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hoffet nekter Victoria-intervju

Sist oppdatert:
Det svenske kongehuset får pepper fra allmennkringkasteren SVT for å nekte kronprinsesse Victoria å stille opp i et intervju.

(SIDE2:) Neste uke har det politiske programmet «Rakt på med K-G Bergström» premiere på SVT, med statsministeren som intervjuobjekt.

Bare politikere som stiller
Men da den politiske reporteren K-G Bergström ville ha svenskenes kronprinsesse i intervjustolen fikk han nei fra det svenske hoffet. Han mener det er fordi kongehuset frykter spørsmålene fra Bergström.

- Jeg har oppdaget at det er vanskeligere å hente inn andre gjester enn politikere. Det er faktisk et problem, sier Bergström til Expressen.

- Feil
- Kronprinsessen takket nei, til tross for at jeg hadde som mål å snakke med henne om hennes forberedelser og utdanning før hun skal tre inn som statsoverhode. Det er jo et seriøst og alvorlig tema. Jeg er overbevist om at hoffet ikke slipper henne frem, ettersom de tror at jeg er en verre revolverreporter enn jeg faktisk er, sier Bergström.

Det svenske hoffet på sin side avviser at de frykter revolverintervju.

- Det har ingen ting med frykt å gjøre. Kongefamilien har flere hundre forespørsler i året. Hun kan ikke medvirke over alt, sier hoffets talsmann til Expressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere