RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Holder Farouk under oppsikt

Sist oppdatert:
Martines far med en innstendig bønn til 21-åringens mektige milliardærpappa.

Faren til den drepte studenten Martine Vik Magnussen kommer med en innstendig bønn til faren til den etterlyste Farouk Abdulhak (21).

Milliardærsønnen holder seg skjult i hjemlandet Jemen, som ikke har noen utleveringsavtale med Stortbritannia.

- Få ham til London
Gjennom den britiske avisen Daily Mail ber Petter Magnussen om at Shaher Abdulhak bidrar til at sønnen forklarer seg for britisk politi. Han påpeker at britisk politi gjentatte ganger har ytret ønske om å avhøre Farouk i London.

- Om han ikke har noen informasjon om Martines død, er det ingen grunn for ham til å skjule seg, sier Petter Magnussen til avisen.

Han frykter at den mektige milliardærfaren bruker sin innflytelse og penger for å hindre at sønnen blir brakt til London.

- Som foreldre oppdrar vi barna våre til å gjøre de rette valgene. I dette tilfellet er det å stå fram og oppklare omstendighetene rundt Martines død, det åpenbart riktige å gjøre, sier den norske studentens far til avisen.

Under oppsikt
Samtidig hevder en kilde nær etterforskningen at britiske agenter holder etterlyste Farouk Abdulhak under oppsikt i hjemlandet.

- De er i kontakt med myndighetene i Jemen og holder ham under oppsikt til de får klarsignal fra utenriksmyndighetene, sier den anonyme kilden til avisen.

- De vil være i stand til å arrestere ham og bringe ham til London. Men det vil ta tid, påpeker kilden videre.

Offisielt er 21-åringen etterlyst som vitne i drapssaken. Farouk flyktet til hjemlandet to dager før liket av den norske studenten ble funnet i kjelleren ved London-leiligheten hans.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere