*Nettavisen* Nyheter.

- Hun er vårt julemirakel

Toåringen falt og fikk skrutrekkeren stukket fem centimeter inn i hjernen.

28.12.07 11:21

Et blått øye og et lite sår over venstre øyet er de eneste synlige beviset på hendelsen to år gamle Teagan og hennes foreldre gjennomgikk forrige uke.

Røntgenbildet fra sykehuset viser imidlertid at episoden kunne fått et langt mer dramatisk utfall.

Det hele skjedde i forbindelse med en gudstjeneste i en kirke i Cannon Falls i Minneapolis forrige onsdag. Toåringen befant seg i kirkens barnerom, og spaserte rundt med en skrutrekker hun hadde funnet. Plutselig oppdaget en av de voksne som passet barna, at hun hadde fått den stukket inn i øyet. Toåringen ble kjørt til legen i all hast.

Jentas mor, som var hjemme da ulykken skjedde, fikk sjokk da hun hørte datteren var kjørt til sykehuset.

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

203930

- Jeg trodde først det verste - jeg kommer til å miste henne. Vær så snill å la meg komme til sykehuset før hun blir borte. Da jeg kom dit gikk jeg bort til henne og tok henne i hånda og sa «mamma er her, vennen min, mamma er her». Jeg ble rørt da min lille jente, som jeg ikke trodde skulle overleve, sa «mamma». Det var det eneste jeg trengte å høre, sier Katie Gislason til ABC News.

Legene greide imidlertid å fjerne skrutrekkeren, uten å operere den ut. På julekvelden kunne jenta få komme tilbake hjem – nesten uten en skramme. Til foreldrenes store lykke.

- Det var veldig skremmende. Jeg håper ingen får oppleve å se dette skje med barnet sitt, sier jentas far Neil Gislason til StarTribune.com.

Han forteller at jenta nå ikke engang trenger smertestillende og at til og med blåmerket under øyet nesten helt har forsvunnet.

- Hun blir helt frisk. Hun er vårt julemirakel, sier han til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.