*Nettavisen* Nyheter.

- Hvem vil ta min uskyld?

29 år gamle Sarah DiMuro vil ikke være jomfru når hun fyller 30. Hun tar gjerne hvem som helst, så lenge det skjer før bursdagen 7. november.

«Hi, I’m Sarah. Hook me up.» Slik åpner introduksjonen til 29 år gamle Sarah på henne nettblogg. Videre forteller hun om hvordan hun ønsker å bli skuespiller, og å bli kvitt uskylden, melder TV4.se. Helst skal hun ikke lenger være jomfru da fødselsdagen hennes 7. november er en saga blott.

Sarah DiMuro har fått katolsk oppfostring, og det nærmeste hun har vært sex er kyssing. Det første fikk hun først da hun var 23 år.

Nå vil hun bli kvitt jomfrustatusen sin, og søker derfor en potensiell elsker gjennom bloggen sin. Når interesserte har meldt seg vil hun velge ut den hun skal ta med på date. Idealet er «høy trivelig, og velduftende».

Så langt har Sarah vært på en date, og det gikk bra, men karen hun møtte har mest potensial som en venn, ifølge bloggen.

- Jeg har aldri gått linja ut, fordi det ikke har føltes riktig. Men nå er jeg klar over at jeg nærmer meg 30, sier DiMuro til New York Daily News.

Forklaringen på hvorfor hun har valgt internett som rekrutteringssted: - Andre kjøper nye biler, eller får seg en ny frisyre. Jeg har aldri gjort noe spesielt galt, så dette er mitt eventyr.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.