RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke lov å bremse

Sist oppdatert:
Amerikanerne har ikke lov til å bremse når de kjører rundt i Irak. Derfor dytter de bort alle biler som kommer i veien. Se den utrolige videoen her.

Hadde noen kjørt slik hjemme i USA, ville de mistet førerkortet og fått en klekkelig bot. Men for amerikanske soldater i Irak gjelder helt andre regler.

Av frykt for selvmordsbombere, har ikke soldatene lov til å bremse eller stoppe bilen når de kjører rundt i det krigsherjede landet. Derfor dytter de bort alle biler som kommer i deres vei.

Se den utrolige videoen her:

På nettstedet Break.com ser du bilen med amerikanerne krasje inn i den ene bilen etter den andre bakfra, der den kjører gjennom tettbebygd strøk i Irak.

I løpet av få sekunder har bilen effektivt dyttet bort fire biler foran seg i kjørefeltet - den siste bilen får tydelig store skader bak.

Hva synes du om at amerikanerne er hevet over trafikkreglene i Irak? Si din mening under.

Heller ikke bussen på videoen får kjøre i fred. Fordi den kjører saktere enn den amerikanske bilen, blir også den påkjørt bakfra. Bussen hiver seg inn i en ledig lomme langs veien, slik at den amerikanske bilen får fortsette på sin ferd.

Når det blir kø foran den amerikanske bilen, krysser den bare midtrabatten og kjører videre i motsatt kjørebane.

En rekke biler krasjer inn i hverandre idet de svinger unna for den møtende amerikanske bilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere