*Nettavisen* Nyheter.

- Ipswich-ofrene kvalt til døde

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/SUFFOLK POLICE/HANDOUT

Den antatte seriemorderen Steve Wrigth (49) skal ha kjørt opp og ned horestrøket og valgt ut sine ofre systematisk.

17.01.08 14:45

Steve Wrigth står tiltalt for å ha drept fem kvinnelige prostituerte i Ipswich i løpet av en seksukers periode i 2006. Rettssaken mot Wright startet i Ipswich mandag denne uken og vil vare i seks til åtte uker.

De drepte kvinnene ble funnet i Ipswich i desember 2006, og den tidligere truckføreren Steve Wright ble pågrepet av politiet bare noen dager før jul. Han ble siktet for drapene på alle kvinnene, men nektet straffskyld under en rettshøring i mai i fjor.

- Kvalte dem
Ofrene jobbet som prostituerte for å finansiere sitt narkotikamisbruk, opplyste anklager Peter Wright i rettssalen torsdag.

Påtalemyndigheten mener at Wright drepte ofrene ved kveling. Det er usikkert om Wright handlet på egen hånd eller om han hadde en medhjelper, melder Sky News.

DNA-spor som er funnet på ofrene stemmer overens med DNA fra den tiltalte 49-åringen.

Stanset midt på natten
Det kom også frem under rettssaken torsdag at Wright ble stanset midt på natten av politiet i horestrøket i Ipswich en desemberdag i 2006. 49-åringen hevdet overfor politiet at han ikke fikk sove og tok seg derfor en kjøretur.

Han påsto at han ikke visste at han befant seg i horestrøket. Derfor mistenker påtalemyndigheten at Wright ofte saumfarte horestrøket på leting etter sitt neste offer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag