RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Iran vil slå tilbake

Sist oppdatert:
Iran avviser sabelraslingen mot landet fra Bush-administrasjonen. – Iran kan forsvare seg mot alle typer angrep, truer forsvarsministeren.

- Vi kan si at vi har styrke nok til å avverge angrep fra et hvert land, fordi de ikke har presis informasjon informasjon om våre militære evner, på grunn av våre fleksible strategier, sier forsvarsminister Ali Shamkhani ifølge Reuters.

Ifølge flere kilder har USA allerede spesialsoldater inne i Irak som kartlegger mulige mål for et angrep. På direkte spørsmål fra NBC News om muligheten for bruk av militære aksjoner hvis landet fortsetter å skjule sitt atomprogram for verden, sa Bush mandag.

- Jeg håper vi kan løse dette med diplomati, men jeg vil ikke ta noen muligheter vekk fra bordet, hevdet Bush.

Ifølge meldinger i amerikanske media har amerikanske soldater vært inne i Iran allerede for å kartlegge mulige angrepsmål.

- Vi er sterke nok til å motstå angrep fra hvilket som helst land. Ingen av dem har presise kunnskaper om hva våre militære kan gjøre, fordi vi har fleksible strategier, hevder forsvarsminister Shamkhani.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere