RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Israel ønsker å utslette palestinerne

FREDSPLAN: Venezuelas president Hugo Chávez skal ha utarbeidet en fredsplan for Libya.
FREDSPLAN: Venezuelas president Hugo Chávez skal ha utarbeidet en fredsplan for Libya. Foto: VENEZUELAN PRESIDENCY / HO (EPA)
Sist oppdatert:
Venezuelas president Hugo Chávez har kommet med nok et verbalt angrep på Israel.

I forbindelse med Irans president Mahmoud Ahmadinejads besøk tidligere denne uken, langet Chávez ut mot Israel. Da palestinernes president Mahmoud Abbas fredag var gjest i Caracas, benyttet den venezuelanske presidenten anledningen til å komme med et nytt, kraftig utfall.

- Vi er på det palestinske folkets side i kampen mot folkemordstaten Israel, som har som mål å utslette det palestinerne, sa Chávez til Abbas.

- Vi gjentar vår solidaritet og vårt engasjement for å opprette en palestinsk stat med den hellige byen Jerusalem som hovedstad, la han til.

Hugo Chávez har blitt stadig skarpere i kritikken av Israel den siste tiden. Da Israel angrep Gazastripen i slutten av desember i fjor, brøt Venezuela de diplomatiske forbindelsene med landet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere