RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har drept mamma

Foto: Sven Nackstrand (AFP Photo)
Den 17 år gamle svenske jenta ringte selv nødnummeret etter at hun hadde drept sin egen mor.

Den 17 år gamle jenta fra Vikbolandet utenfor den svenske byen Norrköping er varetektsfengslet mistenkt for drapet på moren. Jenta ringte selv til nødnummeret mandag morgen og fortalte at hun hadde drept moren.

Hørte skudd
Politiet har ennå ikke klarlagt når den 40 år gamle kvinnen døde, og har heller ikke offentliggjort dødsårsaken. Men naboer fortalte at de hørte skudd fra huset allerede lørdag kveld.

- Vi ble urolige og ringte naboen vår og spurte om hun visste hva som hadde skjedd. Hun hadde også hørt skuddene. Tre skudd. Først ett og etter en stund ytterligere to. Det hørtes ut som om de ble avfyrt med pistol, sier nabo Annevie Lindegren til Aftonbladet.

Det er flere hundre meter mellom husene og intet innsyn. De to naboene diskuterte i telefonen og kom fram til at det sannsynligvis var en katt som ble avlivet. Den døde kvinnen hadde fire katter.

Nå kan skuddene imidlertid settes i sammenheng med drapet.

- Om hun ble skutt allerede lørdag er det jo forferdelig, sier Lindegren

Overfor Expressen avviser imidlertid politiet at 40-åringen ble skutt med håndvåpen.

Psykiske problemer
Ifølge flere kilder både Aftonbladet og Expressen har snakket med, har 17-åringen i flere år hatt psykiske problemer. Men til tross for at hun selv og moren har bedt om behandling har hun ikke fått det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere