RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har en gave til deg

(Politiet)
Sist oppdatert:
Brian Philcox’ siste melding til sin ekskone før han gasset Amy (7) og Owen (3) i hjel.

Den britiske sikkerhetsvakten Brian Philcox (53) hadde akkurat mistet jobben og fryktet at han skulle miste huset til sin fraskilte kone. Skillsmissen var bitter, og etter at han hentet barna Amy (7) og Owen (3) ga han følgende beskjed til sin kone:

- Jeg her en gave til deg. Jeg kommer til å komme i avisen, bare vent og se.

Søndag kjørte han bilen ut på en øde landevei sammen med barna. Der koblet en slange på eksosrøret og førte slangen inn gjennom vinduet, skriver Daily Mail .

Farsdag
Så lot han motoren gå, mens han selv og de to barna satt i bilen. De tre ble funnet døde sammen i baksetet på bilen i Tal-y-cafn nord i Wales på den britiske farsdagen i helgen. Alle var døde av karbonmonoksidforgiftning.

Beskjeden Philcox ga til sin kone gjorde at politiet fryktet at han hadde lagt en bombe i huset til ekskona. Naboene ble evakuert og huset sjekket uten at noe ble funnet.

Ville brenne huset
Philcox skulle etter planen møte i retten neste uke. Ekskona gjorde krav på familiens hus, noe Philcox nektet.

- Jeg har mistet kona mi, jeg har mistet barna og jeg har mistet jobben. Nå kommer jeg til må miste huset. Men jeg brenner det heller ned enn at hun tispa skal få det, skal Philcox ha fortalt til en venn.

Organisasjonen Fathers 4 Justice, som kjemper for fedres rettigheter i Storbritannia, bekrefter at Philcox har vært i kontakt med dem og fortalt om sin desperate situasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere