*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg har kysset småjenter

Foto: (Foto: AP/Scanpix)

En California-kvinne hevder hun har avslørende båndopptak av den drapsmistenkte John Mark Karr.

23.08.06 03:06

ABC News har fått tilgang til en time av båndopptakene som hevdes å være av Karr. Lydopptakene, som er gjort i 2001, avdekker en svært forvirret mann som er besatt av unge jenter. Han røper også informasjon om den drepte JonBenet Ramsey.

- Hun var så fantastisk i live og så uvirkelig i døden, sier mannen på båndopptakene.

- Som om jeg skulle gjort det selv
John Mark Karr er mistenkt for å ha drept den seks år gamle «barneskjønnhetsdronningen» JonBenet Ramsey i 1996.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Jeg kan se gjennom øynene til personen som avsluttet livet til JonBenet like lett som om jeg skulle ha gjort det selv, sier mannen på båndopptakene.

- Noen måtte tilstå
Han sier videre at han tror personen som gjorde det mener det er viktig at noen tilstår.

- Kanskje personen som gjorde det mener at det er viktig at noen tilstår, og at denne personen har valgt noen andre til å gjøre det for ham, sies det på båndopptaket.

Om dette er riktig, kan det være årsaken til at Karrs forklaring ikke stemmer overens med obduksjonsrapporten av jenta. Karr hevdet å ha hatt sex med jenta før hun døde, men obduksjonen viste ingen tegn til at det hadde foregått et samleie.

Besatt av barn
California-kvinnen Wendy Hutchens sier hun traff Karr på grunn av deres felles fascinasjon av Richard Allan Davis – mannen som drepet 12 år gamle Polly Klaas i California i 1993. Da de begynte å brevveksle og ringe hverandre, betrodde Karr seg til henne.

- Det var ting han ønsket å dele, ting han aldri hadde fortalt noen andre. Dette var blant annet tanker om JonBenet og hans besettelse for små jenter, sier Hutchens til ABC News.

- Jeg har kysset små jenter
Mannen, som hevdes å være Karr, sier han har vært intim med små jenter.

- Jeg har kysset små jenter på munnen og i de fleste tilfeller har de faktisk oppfordret til det. Jeg har kysset dem, jeg har holdt dem, jeg har kjærtegnet dem, sier mannen på båndopptakene.

Rettsak venter
En dommer i Los Angeles beordret tirsdag at barneskolelærer John Mark Karr blir sendt til Colorado.

Der venter en rettssak med anklager om forsettlig drap, kidnapping og seksuelt misbruk av barn i forbindelse med drapet på «barneskjønnhetsdronningen» JonBenet Ramsey.

Colorado var også åstedet for drapet på seksåringen.

- Dødsfallet var en ulykke
Drapet skjedde i romjula 1996. Jenta ble funnet mishandlet og kvalt i familens kjeller, men ingen ble noensinne siktet for forbrytelsen.

Karr ankom Los Angeles søndag etter å ha landet med Thai Airways. I forrige uke sto han fram og forklarte at han var sammen med JonBenet da hun døde. Selv har han insistert på at dødsfallet var en ulykke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.