RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg så Madeleine

Sist oppdatert:
Den norske kvinnen Mari Olli (45) hevder hun så savnede Madeleine på en bensinstasjon i Marrakech i Marokko.

Olli var på ferie i Marokko sammen med sin britiske ektemann da hun observerte en jente som liknet Madeleine. Olli som er bosatt i sør-Spania var i Marokko for en uke siden da hun gjorde observasjonen, ifølge Daily Mail.

Hun skjønte ikke at det var Madeleine før hun kom tilbake fra ferien i Marokko og ble oppmerksom på den savnede jenta.

- Jeg visste ingenting om forsvinningen til Madeleine på det tidspunktet, men nå er jeg sikker på at jeg jenta jeg så var henne, sier Olli til Daily Mail .

- Søt, blond jente
Det var den 9. mai på en bensinstasjon i nærheten av Ibis Palmeraie Hotel i utkanten av Marrakech at Olli gjorde observasjonen

- Mannen min fylte bensin på bilen, mens jeg gikk inn for å kjøpe noe å drikke. Da så jeg henne og all min oppmerksomhet ble dratt mot jenta, sier Olli.

- Hun var en søt, blond jente med et pent ansikt. Hun hadde en blå pyjamas med små rosa og hvite mønster – kanskje det var blomster. Hun sto sammen med en mann og så trist og litt fortapt ut. Hun så ensom ut, sier Olli.

- Det var en veldig uvanlig situasjon. Det var merkelig å se en liten jente men lys hud og svært blondt hår være alene i Marokko.

Snakket engelsk
Hun beskriver mannen som var sammen med jenta å være rundt 35-40 år, ikke veldig høy og med et britisk utseende. Jeg mener han var britisk fordi jenta snakket engelsk, sier Olli.

Mari Olli prøvde å høre hva de snakket om og hun mener at jenta spurt om: - Kan jeg treffe mamma snart. Mannen svarte ikke.

Sjekker
Politiet i Leicestershire, som jobber sammen med det portugisiske politiet, sier at alle spor blir fulgt opp.

Opplysningen fra Olli kommer dagen etter at familien til Madeleine uttalte at de ikke tror jenta lengre er i Portugal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere