RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Wejrot / SCANPIX

- Jeg var innesperret i kasse

Sist oppdatert:
Fabian Bengtsson ble holdt innesperret i en kasse i tiden han var kidnappet. Milliardarvingen har forklart politiet at han tror han var i en leilighet i Göteborg hele tiden.

Siba-arvingen Fabian Bengtsson ble kidnappet underveis til jobb 17. januar. Tidlig om morgenen torsdag ble han funnet i Slottsparken i Göteborg, medtatt og i sjokk.

- Jeg tror vi var i en leilighet her i Göteborg, har han forklart i politiavhøret, skriver Aftonbladet.

- Jeg ble tvunget til å ligge i en kasse.

Ingen alvorlige skader
Fabian Bengtsson ble funnet av noen joggere, sittende på en benk ved en lekeplass i Slottskogen. Han har forklart politiet at han med bind for øynene ble kjørt i bil til området, og at han gikk selv de 250-300 meterne til stedet hvor han ble funnet.

Legeundersøkelser har vist at 32-åringen ikke har fått alvorlige fysiske skader etter to og en halv uke i fangenskap. Han har imidlertid ikke fått vasket seg ordentlig, og så uflidd ut da han ble funnet.

Holdt fanget i Göteborg
En politikilde sier til Aftonbladet at Fabian Bengtsson kan ha blitt dopet. Bengtsson satt torsdag i flere timer lange politiavhør. Han har forklart at han først ble ført til et hus, og at han deretter ble puttet i en kasse og flyttet til et annet sted, sannsynligvis en leilighet i Göteborg.

Leiligheten skal ifølge Bengtsson bare ha ligget rundt ti minutters kjøretur fra stedet hvor Bengtsson ble funnet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere