RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg var McCains elskerinne

Sist oppdatert:
Maria Gracinda Teixeira de Jesus (77) møtte presidentkandidat John McCain i Rio.

Den tidligere modellen og ballerinaen møtte McCain i 1957 da han var på landlov i Rio som marinegast. McCain var stasjonert på fartøyet USS Hunt, og hadde et romantisk forhold til Gracinda i en ukes tid. McCain skrev om affæren i sin selvbiografi «Faith of My Fathers» i fra 1999, men valgte da å ikke navngi kvinnen, melder AP . Nå står hun selv fram med de gode minnene fra den romantiske uken.

- En god kysser
Gracinda sier at hun er overrasket over at McCain skrev om henne så lang tid etter at forholdet tok slutt. Hun forteller at Mcain var svært romantisk

- Han var så god til å kysse at jeg var nødt til å kjøpe en bok for å lære meg å kysse bedre. Men han var ikke bare en flink kysser, han var god til det meste, sier Gracinda ifølge danske Extrabladet.

Reiste tilbake
McCain skrev i sin selvbiografi at dette var en av hans fineste romantiske øyeblikk og at alle hans marinevenner var svært misunnelige på ham. Om sin uke i Rio har han uttrykt at han og sjømennene hadde «den type moro som sjømenn er beryktet for». Ifølge Extrabladet forsøkte McCain å besøke sin gamle flamme også i ettertid, men da var forholdet dødt på grunn av ungdommelig utålmodighet og kort minne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere