*Nettavisen* Nyheter.

- Jentene dopet og forlatt

Foto: (Foto Mats Roslund / HD / SCANPIX)

De to 18-åringene Emma Karlsson og Linda Jönsson ble trolig dopet ned av drapsmennene og dumpet i skogen for å fryse i hjel.

21.01.04 10:10

De to 18-åringene som i helgen ble funnet drept ved Båstad i Skåne har ingen synlige fysiske skader. Politiet arbeider derfor ut i fra en teori om at de ble dopet og lagt i skogen for å fryse i hjel.

To 17 år gamle gutter ble etter kort tid arrestert i forbindelse med drapene.

- De to anholdte guttene er fortsatt mistenkt for drap, sier Charley Nilsson ved politiet i Helsingborg.

Det er fortsatt uklart hvordan Emma Karlsson og Linda Jönsson døde. Dødsårsaken vil først være klar neste uke, skriver Aftonbladet.

- Det er mulig at jentene, frivillig eller ufrivillig har fått i seg et eller annet dop som de er blitt kraftig påvirket av, og siden i en hjelpeløs tilstand blitt dumpet i skogen, sier Nilsson, som ikke utelukker at de kan ha frosset i hjel.

Jentenes ytterklær og til og med noen av deres sko ble funnet i Emma Karlssons bil, som hadde kjørt i grøfta noen kilometer fra der jentene ble funnet.

Politiet ser også drapet på jentene i forbindelse med et ran av en videobutikk i Båstad fredag kveld. Ranet skal ha blitt utført av to unge gutter med lokal dialekt. Vitner har forklart at ranerne forsvant i en bil av samme merke som Emma Karlssons.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.