RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jentene jager oss

Sist oppdatert:
Lager du en rockehit i dette landet, er du garantert suksess. TV 2 Sumo levde drømmen for en kveld. Se ny videoepisode av «Hvit mann i Tigerland».

De er Bangladeshs svar på Dum Dum Boys for 10 år siden. Hver gang de holder konsert, fylles lokalet eller arenaen til randen og ute på gaten løper jentene etter dem.

Som største rockeband i Bangladesh har «Black» solgt over 200.000 plater. Det er vanvittig masse i et land hvor svært få eier en egen cd-spiller.

Nå er de i gang med ny plateinnspilling og TV 2 Sumos reporter, Arne Lutro, som selv var hobbyrockemusiker i sin ungdom, forsøkte å verve seg selv som nytt bandmedlem – uten særlig hell.

Se hvordan det gikk i ukens episode: «Dum Dum Banglaboys»

198768

Se flere episoder på TV 2 Sumo.

Reporter Arne Lutro er «Hvit mann i Tigerland». Til vanlig jobber han som videoredaktør i Nettavisen, men bor for tiden i Bangladesh - hjemlandet til den Kongelige Bengalske Tigeren. Det var konas arbeid som brakte Arne hit.

Og mens hun er på jobb, forsøker 30-åringen å få tiden til å gå ved å utforske hva en litt stivbeint nordmann kan finne på i dette annerledeslandet - og alt blir selvsagt behørig dokumentert på video.

Hver fredag blir en ny episode lagt ut på TV 2 Sumo. Følg Arnes elleville kulturkollisjoner her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere