RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kast FN ut av USA!

En gruppe republikanere lanserte mandag en fjernsynskampanje for å få kastet FN ut av USA. Verdensorganisasjonen støtter terrorisme, mener de.

Gruppen Move America Forward, som består av republikanere fra partiets høyrefløy, vil at FNs hovedkvarter i New York skal stenges og at FNs tjenestemenn skal bli utvist fra landet fordi organisasjonen ikke støttet USAs krig mot Irak.

- FN har begynt å unnskylde og forsvare terroristorganisasjoner og deres agenter, heter det i den 60 sekunder lange reklamefilmen, der amerikanere oppfordres til å signere en underskriftskampanje for å få kastet ut FN fra amerikansk jord.

I reklameinnslaget hevdes det at milliarder av dollar som skulle gå til FN-bistand ble brukt til å betale familiene til «palestinske terrorister», og til å kjøpe våpen til terrorister basert i Irak.

- Det er på tide at vi gir FN en beskjed: Vi kommer ikke til å tolerere oppførselen deres lenger. Vi sier til andre land at de ikke skal huse organisasjoner som støtter terrorister, hvorfor skal vi da huse FN her i Amerika? legger reklamen til.

Move America Forward hevder de er en ikke-partisk nonprofit-organisasjon som engasjerer seg for å støtte USAs krig mot terror og landets soldater. Organisasjonen ledes av tidligere republikanske politikere og en konservativ programleder for et prateprogram.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere