RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kate er ikke suicidal

McCann-familiens talsmann må nok en gang avvise anklager i den portugisiske pressen.

Søndag publiserte et portugisisk magasin et intervju med Susan Healy, som er moren til Kate McCann. Moren til Kate var ærlig i intervjuet og la ikke skjul på at hun var bekymret for datterens helse.

- Jeg vet ikke om noe menneske kan tåle så mye press. Hvilken mor ville ikke ha blitt gal hvis hun mistet et barn, sa moren til magasinet 24 Horas.

- Kate er ikke suicidal
På grunnlag av disse sitatene trykket magasinet intervjuet med følgende tittel: Kates mor frykter hun vil begå selvmord.

- Det er mer enn bare støtende å antyde at Kate er suicidal. Hun er ikke det. Derimot er hun en kvinne under enormt press, og hennes mor har rett til å forsvare henne, sier familiens talsmann Clarence Mitchell.

Healy avviste søndag kveld at hun trodde at datteren Kate var i stand til å gjøre det slutt på sitt eget liv, melder Daily Mail.

- Selv om Kate er under et enormt press, ville hun aldri overveie å avslutte sitt eget liv. Det er to grunner til dette. Den første er at hun fortsatt ønsker å finne Madeleine, og den andre grunnen er hennes to andre barn, sa moren.

Kate og Gerry McCann får mye motgang i den portugisiske pressen. Forrige måned skrev flere aviser at Gerry ikke var Madeleine biologiske far. Men dette ble straks avvist fra familiens talsmann.

Ny markering
Neste lørdag er det akkurat et halvt år siden Madeleine forsvant fra ferieleiligheten i Praia da Luz i Algarve.

- Vi kommer til å markere denne dagen på en rolig og stille måte med alminnelig bønn for Madeleine og andre savnede barn i den lokale anglikanske kirken, skriver Gerry i bloggen sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere