RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kate gråt falske tårer

En rettspsykiater har analysert Kate McCanns opptreden under TV-intervjuet.

Portugisisk presse trapper opp svertekampanjen mot Kate og Gerry McCann, og avisene skriver nå at ekteparets TV-opptreden tidligere denne uken var arrangert, melder Daily Mail.

Det er den respekterte portugisiske avisen Corregio da Manha som har leid inn en rettspsykiater til å analysere Kate McCanns oppførsel under TV-intervjuet. Rettspsykiater Jose Cabrera konkluderer med at den følelsesladede opptredenen var arrangert.

Som en pokerspiller
- Kate minnet om en pokerspiller. Når folk gråter, så beveger de ansiktsmusklene og hun beveget ikke på en eneste muskel – akkurat som en pokerspiller, sier Cabrera til avisen.

- Dette er svært betegnende. Det gjør meg sikker på at hun skjuler noe, legger hun til.

Kate brøt sammen i gråt under det spanske TV-intervjuet, noe som resulterte i at TV-folkene måtte avbryte opptaket slik at hun kunne hente seg inn igjen.

Intervjuet ble sendt på spansk TV onsdag kveld og TV-kanalen oppfordret seerne til å delta på en meningsmåling som tok for seg skyldspørsmålet.

- Vi vet sannheten. Jeg vet at jeg er uskyldig, og Gerry vet at han er uskyldig, vi vet at vi begge er uskyldige, sa Kate under intervjuet.

70 prosent tror de lyver
Hele 70 prosent av innringerne var overbevist om at ekteparet snakket usant under intervjuet.

Da intervjuet var ferdig, skal Gerry ha bedt Kate om å ikke snakke før mikrofonene var slått av. Den portugisiske avisen antyder at dette er nok et tegn på at hele opptreden var et spill for galleriet.

Portugisiske aviser har rettet en rekke uautoriserte anklager mot ekteparet McCann. Forrige måned skrev de at Gerry ikke var den biologiske faren til Madeleine, og avisene har allerede forhåndsdømt ekteparet som skyldige i å ha drept Madeleine.

Ekteparet ble formelt mistenkt i saken 7. september. Det har nesten gått et halvt år siden Madeleine (4) forsvant fra ferieleiligheten i Praia da Luz i Algarve.

Filmet i all hemlighet
Politiet satt opp et videokamera i avhørsrommet hvor ekteparet ble avhørt. Dette ble gjort i all hemlighet. Da politiet skulle gå gjennom opptaket etter avhørene, fant de ut at lyden var borte. Derfor har de gått til anskaffelse av leppelesere i et forsøk på å tyde hva som blir sagt, melder Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere